SLACK live

Slack Fest Hejnice


Jak to bude asi vypadat:
Pátek 20.6. Příjezd prvních nedočkavců- ubytování v kempu: Ceny lidové-stan- 30 Kč, osoba- 40 + 8Kč (rekreační poplatek) , dítě- 20 Kč, auto-30Kč /den.
Natahování lajn a areálu koupaliště a kempu. Ladění hladinky . Večer noční lajny!
Sobota 21.6. První letní den!Od ranního kuropění ladění formy .
Dopoledne- závody ve freestile- dle pravidel , v podvečer pak závody na speedline. Posléze vyhlášení vítězů a vítězek- závodit budou totiž kluci a holky zvlášť. Ňáký ceny jsou, ale pro ně to neděláme, hlavní je se dobře bavit!
Účast na závodech je dobrovolná- pro tentokrát -a kdo nebude chtít závodit- jeho věc- ten může celej den chodit a padat dle libosti, na lajnách všech možnejch dýlek a napnelizmů. (Nebo třeba zajít zalíz do Jizerek).
Hlavním tahákem, si myslím, budou lajny natažený nad vodou- snad nám do toho bude svítit slunce.
Večer pak, kdo bude mít zájem, tak posedí u táboráku, nebo bude do roztrhání těla blbnout na osvětlenejch nightlajnách. Ňáká pohodová muzika nám zpříjemní afterparty a čekání na východ slunce...
Neděle- především střízlivění a samozřejmě pro vytrvalce a vytrvalkyně opět lajny a zase lajny.
Hajlajn na Cimbuří se zdá být utopií, z časově technických důvodů, ale nikdy neříkej nikdy,že? Tak se necháme překvapit.

Občerstvení: Přímo v areálu koupáku budou dva stánky s občerstvením. Hospoda, kde se dá solidně najíst, je asi pět minut od kempu- menu za šede. Na terásce napnem jednu lajničku pro slaklajnový nenasyty.
Víc nevím a nechci vědět! Tak se nechte překvapit a přijďte pochodit! Slak zdar ! Kolouch.