SLACKlive

Hajlajn na Súlově


V době, kdy bylo ještě teplo a o sněhu se nám ani nezdálo jsme strávili prodloužený víkend kousek za našima východníma hranicema v malebné oblasti Súľovské vrchy. Důvodů bylo několik. Na základě referencí a fotek mých kamarádů, jsem chtěl projít pěšky kousek toho malebného kraje, plného krásných bílých homolí, okusit lezení na tamějším slepenci a v neposlední řadě zopakovat rok starý highline ostraváků „Nad ohniskom“. Vyrazili jsme vozem značky Peugeot 806 ve složení Lucka, Prcek , Oli, já a cestou jsme brali benzín. Později se přidal Woita (účastník loňské highline) se svým harémem a tak jsme vyrazili do skal.




SRC="fotky204/1..jpg" ALIGN="baseline" BORDER="0">

Aktéři, fotografové, pomocníci, pozorovatelé...




Ňákej matroš...




Levá - Tabuľa , pravá -Veža nad ohniskom. Jakoby tam něco chybělo…




...teď už je to úplné.






A ještě na druhou...





Woita.





Zlatohlávek.






Prcek a Oli si alespoň poseděly na kraji lajny a přičuchly k té atmosféře 35m nad ohništěm a Lucka to hezky vyfotila, takže den jak vyšitej.





Napětí...






Shrnuto podtrženo:
Akce se vydařila, my s Woitou jsme si po několikahodinovém montování napnuli slack-highline (na slovo SLACK bych v tomto případě kladl důraz) a zachodili si na té žvejkoidní nádheře. Celé to pěkně orámoval vejlet po vyhlídkách a lezení, takže nebýt toho strašného trmácení autem v zácpách, jel bych tam na víkend zas.

Kajoch



  • HOME