SLACKlive
<>

navigace

  • HOME
  • BACK
  • Repor od přátel z Polska


    Slackspirit trip


    Náš slackspirit.pl team (ve složení Janek, Korny, Jordan a já – Daemon) přistál 10.listopadu na letišti v San Francisku, odkud jsme zamířili do slavné Bridges Rock Gym v Berkeley, které vlastní Damian Cooksey. Máme za sebou tři dny plné flákání, slackline, longline a highline. A to je jen začátek našeho tříměsíčního výletu. Do týmu jsme přidali naše nové přátele – Emily Sukiennik a Briana, a včera jsme se bavili na 95m dlouhé longline v parku v Berkeley.



    Dnes jsme všichni vyrazili na Mt. Tam – jedno z klasických „highline“ míst poblíž San Francisca, kde jsme natáhli 35m highline. Pro Damiana Cookseyho je toto místo to nejkrásnější v celé oblasti. A vlastně je to tak. Masivní expozice a výhled na celé to velké město přímo z lajny. Opravdu úžasné. Jediné, co nám zbývalo udělat, natáhnout lajnu a přejít ji.



    A to jsme také udělali. Úspěšně ji pokořil Janek (OS fullman), Damian Cooksey (další fullman) a já (fullman, 3.pokus). Emily, Korny, Brian a Jordan měli několik moc pěkných pokusů, ale bohužel neuspěli. Ale vůbec to nevadilo, jelikož jsme lajnu nechali nataženou do druhého dne na další pokusy.



    V Berkeley zůstaneme několik dalších dní a potom se přesuneme do Yosemitského národního parku kvůli přechodu klasických highline jako Lost Arrow Spire, Yosemite Falls a Rostrum.







    Čekejte další info

    Více na ttp://www.facebook.com/themarkorgpl

    http://slackspirit.pl





    Daemon