SLACKlive

Repor od přátel z Polska


Grolsch Highline Expedicion: Část pátá.
Indian Creek







Takže Indian Creek je za námi.
Tenhle výlet se nakonec odehrál mnohem rychleji, než jsme čekali.
Ale abych to vzal od začátku.. Když jsme konečně našli jeden druhého po noci strávené na různých místech v Creek, bylo už příliš pozdě na to, abychom šli lézt, takže jsem místo toho natáhli 70m lajnu, ale aby jsme si to trochu ztížili, nechali jsme ji uprostřed průvěs víc než dva metry.




Naneštěstí tenhle trénink trval jenom jeden den, jelikož vítr a déšť nás druhý den donutily ji zase sundat. Ten zvuk lajny, se kterou pořádně mete vítr, nás několikrát během noci probudil.
Počasí nebylo dobré ani pro lezení, déšť a sníh padající ze zatažené oblohy nám moc nepřály. Abychom překonali začínající nudu, sestavili jsme systém, pomocí kterého jsme strhli uschlé větve stromů a z nich si navečer udělali táborák, u kterého jsme si povídali o lezení ve spárách a nejenom o tom. A nakonec i Jankovo nadšení pro klasické lezení značně ochladlo.





Celý horizont byl pokrytý 40 centimetrovou vrstvou sněhu, takže nebylo nic lepšího na práci než natažení lajny. Nečekané pády do sněhu, Janek a Jordan chodící s igeliťáky na jejich ne-vodě-odolných-botách, to všechno máme natočené. Ale nakonec to vypadá, že místo videa o extrémním slacklinování máme dost slušnou komedii.
Pak přišel na řadu další cíl...dostat Hondu Civic pryč ze Super Bowl Campsite. Nakonec tři z nás tlačili auto, Faith řídila a Korny seděl na kapotě, aby zatěžoval přední část auta. A povedlo se.
Takže teď musíme jenom usušit naše oblečení a stany a můžeme pokračovat ve výletě.

Korny

Více info na http://facebook.com/themarkorgpl

http://slackspirit.pl